صرافی

تحریم های آبان ماه (تحریم های ارزی)

    نظر

تحریم های آبان ماه (تحریم های ارزی)

به نقل از تسنیم، محمدرضا سبزعلیپور/ رییس مرکز تجارت جهانی ایران- پس از خروج یک طرف? دونالد ترامپ از توافقنامه جامع هسته‌ ای "برجام" در تاریخ 18 اردیبهشت سالجاری، دولت آمریکا تصمیم گرفت تا تحریم های تعلیق شده قبلی به اضاف? تحریم های جدید تری را، طی دو مرحله، یعنی 90 روز و 180 روز پس از خروجش از برجام برعلیه ایران اِعمال نماید.

اولین مرحله از تحریم های وعده داده شده در تاریخ 13 مرداد ماه سالجاری فعال شدند و قرار بر این است تا دومین مرحله از تحریم های اقتصادی، یکشنبه 13 آبان سالجاری برعلیه کشورمان اعمال گردد.

با عنایت باینکه فردا سیزدهمین روز از دومین ماه پاییز میباشد، قرار بر این است تا مرحله دوم تحریم ها از طرف آمریکا علیه ایران ااعمال بشود. روابط بین المللی و تجارت جهانی مان و نهایتا اثر و عواقب تحریم های فردا بر زندگی، معیشت، سفره و کسب و کار مردم، همه و همه ذهن عام و خاص را مشغول کرده و تمام مردم و صاحب نظران را پیگیر پاسخ این سوألات مهم کرده است.!!

قسمتی از تحریم های مالی ماجرا

تحریم ارزی

بر اساس این تحریم، دسترسی ایران به ارز های خارجی بخصوص درآمد های نفتی محدود می گردد. لذا هر پولی که در نتیج? مستثنی شدن هر کشوری و یا مؤسسات مالی، به ایران پرداخت می شود باید آن مبلغ در حسابی در همان کشور نگهداری شود.

بنابر این محدودیت، بانک مرکزی ایران از دسترسی به ارز های معتبر خارجی محروم می کردد و عملاً ایران مجبور می شود تا در برابر فروش نفت، از خریدار نفتش فقط کالا بگیرد.

تحریم های آبان ماه بانکی و مالی

هدف از این تحریم‌ قطع ارتباط مالی ایران با جهان است.

یعنی همه مبادلات مالی با بانک مرکزی ایران، سایر بانک های دولتی و خصوصی و هم چنین اشخاص حقیقی و حقوقی ممنوع میباشد!! این تحریم شامل چند بخش است:

اقدامات مالی هدفمند

بین سال های 2006 تا 2016 میلادی، وزارت خزانه‌داری آمریکا، تلاش می کرد تا با ملاقات حضوری و رو در رو با مسیولین بانک ها و مؤسسات مالی و اعتباری جهان، آنان را ترغیب به قطع رابط? مالی خود با ایران کنند.

توجیه مقامات آمریکا برای اِعمال این تحریم، اِتهام استفاده ایران از سیستم مالی جهان برای تأمین منابع مالی تروریسم و خرید سلاح و قطعات مرتبط با برنامه‌ نظامی و هسته ای خود بود.

برای اخبار بیشتر در مورد دلار  و ارز های دیگر میتوانید با صرافی پارسه در ارتباط باشید و همچنین میتوانید جهت تبادل ارز های خود به ارز های دیگر به صرافی پارسه مراجعه کنید.

 

jتماس با صرافی پارسه : 54901


قیمت دلار در آبان

قیمت دلار 9 آبان 97 

امروز در بازار آزاد سکه تمام‌ بهار آزادی طرح جدید 4 میلیون و 670 هزار تومان و هر قطعه سکه تمام‌ بهار آزادی طرح قدیم 4 میلیون و 500 هزار تومان معامله می‌ شود.
در بازار آزاد هر قطعه نیم‌سکه بهار آزادی دو میلیون و 200 هزار تومان، ربع‌سکه یک میلیون و 250 هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی 680 هزار تومان فروخته می‌ شود.
هر گرم طلای 18عیار 430 هزار تومان ارزش‌گذاری شده است، ضمن آنکه هر اونس طلا در بازار های جهانی با قیمت 1230 دلار معامله می‌ شود.
قیمت یورو در مرکز مبادلات ارزی 4784 تومان اعلام شده است . در معاملات رسمی، قیمت درهم امارات نیز 1143 تومان اعلام شده است . ضمن اینکه پوند انگلیس نیز در مرکز مبادلات 5390 تومان قیمت خورد.

قیمت دلار در صرافی ها

قیمت دلار امروز در صرافی ها 13?300 تومان ( خرید ) و 13?400 تومان ( فروش ) نرخ گذاری شد . اما این رقم در بازار آزاد کمی بیشتر از قیمت 15/050 تا 15/100 تومان داد و ستد شد. قیمت یورو هم 15?200 ( خرید ) و 15?300 تومان ( فروش ) در صرافی ها ثبت شد که در بازار آزاد تا 16?500 تا 16?850 تومان به صورت نقدی داد و ستد شد.

قیمت فعلی دلار در بازار آزاد: 15/050 تا 15/100 تومان

قیمت خرید دلار توسط بانک ها
شعب ارزی بانکها امروز دلار را 10 هزار و 820 تومان و یورو را 12 هزار و 327 تومان از مردم میخرند.
بعد از شتاب ریزش قیمتها در بازار ارز و افزایش مراجعه مردم به مراکز خرید و فروش ارز برای فروش ارز های خانگی، بانک مرکزی از بانکها خواست نسبت به خرید ارزهای مردمی فعال شوند.
برهمین اساس شعب ارزی بانکها هر روز بعد از دریافت نرخ از بانک مرکزی، نسبت به خرید ارز از مردم اقدام میکنند. دستور بانک مرکزی به بانک ها بعد از آن صادر شد که صرافی ها از خرید ارز های مردمی خودداری و میدان را به دلال ها واگذار کرده بودند.
امروز بانک های عامل قیمت دلار را 10 هزار و 820 تومان و 3 ریال، قیمت یورو را 12 هزار و 327 تومان و 5 ریال و قیمت پوند انگلیس را 13 هزار و 886 تومان و 6 ریال برای خرید از مردم اعلام کرده اند. نرخ های امروز نسبت به روز گذشته اندکی کاهش داشته است.

 

برای اخبار بیشتر در مورد دلار  و ارز های دیگر میتوانید با صرافی پارسه در ارتباط باشید و همچنین میتوانید جهت تبادل ارز های خود به ارز های دیگر به صرافی پارسه مراجعه کنید و همچنین حواله ارزی به نقاط مختلف را با کمترین اتلاف وقت میتوانید با صرافی پارسه انجام دهید.


کاهش نرخ ارز در بازار

دولت تصمیم گرفته که صادرکنندگان و واردکنندگان بتوانند به صورت توافقی و با لحاظ کردن نرخ 4200 تومانی دلار و ارزش اظهار نامه صادراتی شان که توسط بورس تعیین میشود اقدام به معامله دلار نمایند.

دولت پیش بینی کرده اگر با مکانیزم های صحیح طرح فوق اجرا شود میتواند بخشی از حباب بازار ارز را از بین ببرد وکاهش نرخ ارز را در پی داشته باشد بر اساس این روند دیروز نرخ ارز 700 تا 1000 تومان کاهش داشته و دلار در بازار با نرخ کمتری معامله شد. نرخ ارز در معاملات امروز هم کاهش داشته است.

صرافی ها بر این عقیده هستند که این تصمیم دولت باعث افزایش عرضه و در نتیجه کاهش نرخ ارز میشود.

صرافی پارسه : خرید و فروش انواع حواله ارزی ، اعلام نرخ لحظه ای ارز ، خرید و فروش دلار ، خرید و فروش سکه ، ارسال پول به ایران ، ارسال پول به کشورهای دیگر

راه های ارتباطی صرافی پارسه :

تماس با شماره های : 54901 (خط ویژه) – 88908000 – 88934390 – 88934391

فکس :  88854384

آدرس : تهران، میدان فاطمی، ضلع جنوب شرقی، پلاک 4/1

کانال تلگرام : صرافی پارسه

وبسایت : www.parsehex.com

کاهش نرخ ارز


صرافی ها به عنوان کارگزاران انتقال وجه در شبکه بانکی

فعال شدن صرافی ها با ایجاد سامانه نیما: صرافان مجوز دار با اتصال به سامانه نیما میتوانند بازار کار بهتری داشته باشند. در این سامانه از پولشویی و عملیات غیر مجاز ارز جلوگیری شده است. با تمهیدات جدید دولت،  مشتریان صرافی ها می توانند تقاضای ارزی خود را از طریق سامانه نیما با صرافی های مورد نظرشان انتقال دهند و به راحتی از طریق این سامانه ریال دریافت میشود و دلار به حساب صرافی مورد نظر واریز میشود تا در اختیار مشتری قرار گیرد.

صرافی ها کارگزاران انتقال وجه

لینک کامل خبر


دلیل رشد نرخ روز دلار

حضور دلالان سبب رشد نرخ روز دلار

صرافی

همه می دانیم که مدتی است که خرید و فروش ارز برای صرافی ها ممنوع شده است و بر همین اساس تمام نقل و انتقالات و خرید و فروش های ارزی باید از طریق سامانه نیما صورت بگیرد . اما باز با این حال مبادلات ارزی در بازار ارز توسط دلالان به چشم می خورد . همین امر سبب غیر شفاف ماندن بخشی از مبادلات ارزی کشور می شود .

همین امر می تواند علاوه بر غیر شفاف ماندن بخشی از مبادلات ارزی کشور ، سبب به وجود آمدن تلاطم در بازار ارز و نرخ دلار شود . پس می توانیم بگوییم حضور دلالان عامل مهمی برای بالا رفتن نرخ دلار در بازار ارز می باشد . در حال حاضر با توجه به این عوامل که در بالا به آن اشاره داشتیم ، قیمت دلار به رقم 6600 تومان نیز رسیده است .

بنابراین این بانک ها هستند که ارز با نرخی کمتر را از فروشندگان ارز می خرند و سپس آن را با احتساب مبلغی به عنوان کارمزد به افراد متقاضی برای خرید ارز می فروشند . در حقیقت بانک ها دلار را با نرخی در حدود بیست و دو تومان ارزان تر می خرد و آن را به نرخ 4240 تومان می فروشند .