صرافی

بحران قیمت ارز در کشور

    نظر

بحران قیمت ارز در کشور / تا اطمینان در بازار ایجاد نشود قیمت های اجناس پایین نمی آید

انتظار تورمی و ترس از آینده، عامل اصلی جهش قیمت‌ها همگام با افزایش نرخ ارز بود، به عبارت دیگر، با افزایش نرخ ارز به نوعی ترس از گران شدن در آینده، منجر به جهش قیمت‌ها شد؛ اما با وجود کاهش نرخ ارز شاهد ارزان شدن کالا‌ها نیستیم. کارشناسان دلایل گوناگونی را دلیل این وضعیت می دانند.

عمده ترین دلیل که اغلب کارشناسان اقتصادی بر آن توافق دارند، این است که مردم به پایداری روند کاهشی امید ندارند و احتمال می دهند در روزهای آینده، بار دیگر قیمت دلار افزایش پیدا کند. به همین دلیل، بازار در مقابل کاهش قیمت ها از خود مقاومت نشان می دهد.

از سوی دیگر، در این روزها، مجموعه کالاهایی که با معیشت مردم ارتباط مستقیم دارند، در بدترین حالت حدود 70درصد رشد کرده و کمتر کالای مصرفی پیدا می‌شود که زیر 100 درصد گران شده باشد و اغلب کالاها تا حدود سه برابر نیز گران شده اند؛ اما نرخ ارز در این مدت چیزی حدود 4 برابر افزایش یافت؛ بنابراین، می‌توان گفت، هیچ کالایی مانند معدل حرکت دلار حرکت نکرده و نباید به این زودی توقع کاهش آن‌ها را داشته باشیم.

بنا بر این گزارش، کاهش 400درصدی ارزش پول ملی از یک سو و افت شدید قدرت خرید مردم در یک سال گذشته از سوی دیگر، نشان از یک آشفتگی عمیق در بازارها دارد و به نظر می رسد، این روند تا زمانی که دلار در یک نرخ به ثبات نرسیده باشد، نمی‌توان انتظار کاهش قیمت سایر بخش‌های اقتصاد مانند مسکن، خودرو و سایر کالا‌ها را داشت.

برای اینکه از اخبار ارز و دلار باخبر شوید میتوانید با صرافی پارسه در ارتباط باشید ، همچنین میتوانید کار های ارزی و حواله ارزی و ... با صرافی پارسه در میان بگذارید تا با بالاترین سرعت انجام گیرد.


کاهش قیمت دلار و نرخ ارز به کجا می رود؟

کاهش قیمت دلار و نرخ ارز به کجا می رود؟

در حال حاضر نرخ ارز بصورت تک نرخی بوده و دولت برای تامین کالا های اساسی فقط نرخی پایین‌ تر را در نظر گرفته است.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه تامین کالا های غیر اساسی با ارزی غیر دولتی امری کاملا منطقی است. خوشبختانه با واریز ارز حاصل از صادرات به سامانه نیما در ماه های اخیر توافق های مناسبی میان دولت و صادرکنندگان صورت گرفته که این خود آرامشی به بازار وارد کرده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه با اقدامات بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت خود به خود ارز به سمت تک نرخی شدن در حرکت است، گفت: خوشبختانه تدابیر اتخاذ شده نرخ ارز در بازار آزاد را نیز به روند نزولی هدایت کرده است.

 تک نرخی کردن ارز به کجا رسید؟

در حال حاضر نرخ ارز بصورت تک نرخی بوده و دولت برای تامین کالا های اساسی فقط نرخی پایین‌تر را در نظر گرفته است.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه تامین کالا های غیر اساسی با ارزی غیر دولتی امری کاملا منطقی است، افزود: خوشبختانه با واریز ارز حاصل از صادرات به سامانه نیما در ماه های اخیر توافق های مناسبی میان دولت و صادرکنندگان صورت گرفته که این خود آرامشی به بازار وارد کرده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه با اقدامات بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت خود به خود ارز به سمت تک نرخی شدن در حرکت است، گفت: خوشبختانه تدابیر اتخاذ شده نرخ ارز در بازار آزاد را نیز به روند نزولی هدایت کرده است.


نرخ ارز صرافی با بانک یکسان شد

    نظر

نرخ ارز صرافی با بانک یکسان شد ( اختلاف فقط 50 تومن)

معاملات بازار ارز طبق روال هر روز در حال گرم شدن است اما امروز نرخ ارز در صرافی‌ های بانکی و غیربانکی، بهم بسیار نزدیک شده و اختلاف بی سابقه ای را از ماه های ابتدای سال جاری تاکنون رقم زده بود، تقریبا از بین رفته است.

بررسی‌ های میدانی حکایت از آن دارد که فاصله نرخ دلار در صرافی‌ های بانکی و غیربانکی اکنون به 50 تومان رسیده است.

البته بسیاری از فعالان بازار ارز، دلایل متفاوتی برای آن بر می‌ شمرند و بر این باورند که دخالت بانک مرکزی در این بازار به عنوان یک رگولاتور، نقش آفرینی مناسبی را در تعیین نرخ بازار انجام داده و به همین علت ، هدایت بازار باز هم به دست بانک مرکزی است.

خبرگزاری مهر در گزارش‌ ها به این نکته اشاره کرده که اختلاف قیمت ارز در بازار آزاد و صرافی‌ های بانکی رو به کاهش است.

از سمت دیگری، در این گزارشات اشاره شده بود که بانک مرکزی برنامه‌ هایی برای رساندن نرخ ارز به ارقام تک‌ رقمی دارد و همین امر باعث شده قیمت ها رو به کاهش گذارد؛ اما از آنجا که برخی محدودیت‌ ها از سوی بانک مرکزی طی روز های گذشته بر معاملات بازار ارز و حواله‌ های ارزی اعمال شده است و از سوی دیگر زمزمه‌ هایی مبنی بر تعیین سقف برای استفاده از دستگاه های کارت خوان نیز وجود دارد، پای بسیاری از دلالان را برای آب کردن ارز های در اختیار خود، به بازار باز کرده است.

نرخ ارز در این لحظه

هم اکنون نرخ خرید دلار در صرافی های بانکی 12000 تومان و برای فروش 12050 تومان است. هم چنین هر یورو نیز 13 هزار و 610 برای خرید و 13 هزار و 700 برای فروش است. این نرخ‌ ها در بازار آزاد با تفاوت بسیار اندک برای معاملات اعمال میشود.

 

به گزارش خبرنگار مهر

 

صرافی پارسه ، تماس با صرافی  ، کانال تلگرام صرافی  ،  اخبار صرافی


ارز مسافرتی

    نظر

ارز مسافرتی / یورو گران شد

شعب منتخب بانک های ملی، تجارت، ملت، سامان و پارسیان که مسئولیت فروش ارز مسافرتی به مردم را برعهده دارند، روزانه بعد از دریافت نرخ ارز از سوی بانک مرکزی توزیع ارز به مسافران را آغاز میکنند.

قیمت فروش ارز مسافرتی روزانه بعد از ساعت 11 صبح به شعب منتخب اعلام و بعد از آن فروش ارز مسافرتی در بانک های عامل آغاز میشود. گفتنی است، تجربه هفته های اخیر نشان داده که فروش ارز مسافرتی در شعب محدود است و روزانه این شعب به تعداد مشخصی از مسافران میتوانند ارز بفروشند.

شعب منتخب فروشنده ارز مسافرتی در نظام بانکی فروش ارز مسافرتی را طبق روال روز های قبل، بعد از ساعت 11 آغاز کرده و به مسافران یورو را با قیمت 13 هزار و 430 تومان و 3 ریال میفروشند که با احتساب کارمزد 7 در هزار به رقمی حدود 13 هزار و 600 تومان میرسد. نرخ امروز نسبت به روز گذشته با افزایش 439 تومانی همراه بوده است.

گفتنی است، امروز قیمت یورو در صرافی های دولتی 13170 تومان اعلام شده است که نسبت به دیروز 430 تومان افزایش داشته است. البته یورو از مردم 13 هزار و 50 تومان خریداری میشود.

با اعلام قیمت امروز فروش ارز مسافرتی در شعب منتخب بانکی و البته آغاز معاملات صرافی های دولتی، مشخص شد که امروز قیمت فروش یورو مسافرتی گران تر از فروش یورو در صرافی های دولتی است.

مسافران خارج از کشوری که اسناد و مدارک خواسته شده را به شعب بانک های عامل ارائه کنند میتوانند برای کشورهای همسایه و مشترک‌المنافع حداکثر 500 یورو و برای سایر کشورها تا 1000 یورو خریداری کنند.

خبر بر گرفته شده از خبرگزاری تسنیم. 

برای اطلاعات بیشتر در مورد نرخ ارز میتوانید با صرافی پارسه در اتباط باشید و ما را دنبال کنید.

 راه های ارتباط با صرافی پارسه:

صرافی پارسه ، تماس با صرافی  ، کانال تلگرام صرافی  ،  اخبار صرافی


کاهش قیمت دلار و تاثیر آن در بازار

کاهش قیمت دلار و تاثیر آن در بازار

این روزها با رویداد کاهش نرخ دلار مواجه شده ایم ، اما تاثیری در نرخ های جنس ها نگذاشته است و هنوز مردم با قیمت هایی که در بازار موجود است فکر میکنند قیمت دلار هنوز بالا است.

اما این کاهش قیمت دلار  در دو ماه آینده در بازار هم تاثیر میگذارد و قیمت های جنس های مختلف کاهش پیدا میکند.

طی چند ماه اخیر که قیمت دلار بالا رفت، بسیاری از کالاها که بصورت مستقیم و غیرمستقیم مرتبط با ارز بودند افزایش قیمت داشتند که عمده این کالاها یا مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز آن ها وارداتی بود و یا اینکه خود کالا مستقیم وارد کشور میشد.

البته افزایش قیمتی که بعد از گرانی دلار در کالاها رخ داد به هیچ عنوان متناسب با گران شدن ارز نبود و بخش زیادی از گرانی‌ های پیش آمده نیز ناشی از جو روانی بود.

با روند کاهشی قیمت دلار که چند وقتی است آغاز شده، شاهد کاهش قیمت برخی از کالا های وارداتی یا کالا هایی که مواد اولیه آن ها وارداتی است، باشیم.

براساس بحث چسبندگی، معمولا روند کاهش قیمت در بازار نسبت به روند افزایش آن بسیار کند تر و با شیب کم است، زیرا تولید کنندگان و عرضه‌ کنندگان معمولا در چنین شرایطی به شدت در برابر کاهش قیمت‌ ها مقاومت میکنند.

کاهش قیمت دلار از حدود دو ماه دیگر تاثیر خود را در بازار نشان دهد.

البته نباید انتظار داشته باشیم قیمت‌ ها دقیقا مثل قبل از گرانی ارز شود، بلکه هم روند کاهش قیمت کند و هم میزان آن کم خواهد بود.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه ی اخبار های روز قیمت دلار و ارزهای دیگر میتوانید با صرافی پارسه در ارتباط باشید.

راه های ارتباط با صرافی پارسه:

صرافی پارسه ، تماس با صرافی  ، کانال تلگرام صرافی  ،  اخبار صرافی