صرافی

ثبات نسبی قیمت ارز

ثبات نسبی قیمت ارز در بازار ارز

ثبات نسبی قیمت ارز ایجاد شده در بازار ارز، بهمراه تقویت تدریجی ارزش پول ملی کشور،که موجب آرامش در بین اقشار مختلف مردم شده است، با ترفند هایی ازطرف کسانی که با اهداف مختلف از جمله کسب سود از نوسانات بازار علیه ثبات و آرامش اقتصادی کشور جو روانی ایجاد میکنند، همراه شده است.

درج مطالب جعلی به نقل از اینجانب در مورد ذخائر ارزی و سرنوشت برخی از سپرده‌ های بانکی وکسری بودجه و... و بازنشر آن در فضای مجازی وبزرگ نمائی برخی اظهارات واخبار بین‌المللی برای ایجاد نگرانی از وضعیت ارزی کشور در بین مردم، ازجمله این موارد است.
در این زمینه لازم میدانم تاکید کنم که نه تنها ذخائر ارزی کشور در وضعیت مطلوبی هست بلکه تسلط واحاطه بانک مرکزی بر بازار ارز پرقدرت تر از همیشه است .

سیاست‌ های بانک مرکزی برای تقویت ارزش پول ملی و واقعی شدن نرخ ارز، بر مبنای نظرات کارشناسی و واقعیت‌ های اقتصادی تداوم مییابد.
لازم است بار دیگر یادآوری کنم که بانک مرکزی ضمن صیانت لازم از سپرده های مردم در بانک‌ ها، اصلاح و بروز سازی نظام بانکی را با دقت طراحی و اجرا میکند. و مجموعه بانکی تمام ظرفیت خود را برای تقویت تولید و رشد اقتصادی بکار میگیرد.
به این ترتیب بنظر میرسد روز های آتی برای نظام بانکی ایران و بازار ارز روز های پرخبر تری باشد چرا که به صراحت از ورود به پروژه اصلاح نظام بانکی سخن میگویند . اقدامی که سالیان طولانی است مقامات کشور در باب ضرورت آن سخن گفته‌ اند.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه ی اخبار ارز و صرافی ها میتوانید با صرافی پارسه مرجع معتبر اخبار های روز ارز در ارتباط باشید و اخبار های روز صرافی را دنبال کنید. برای انجام خدمات صرافی مانند تبادل ارز ها و حواله ی ارز به صرافی پارسه مراجعه کنید.


کاهش قیمت دلار تا کی

    نظر

کاهش قیمت دلار تا کی ادامه دارد؟

در چند روز گذشته که دلار در کانال 9 تا 10 هزار تومان جا خوش کرده است این افراد هم به بازار آمده اند و دوباره صف های دلار تشکیل شد اما این بار نه در قالب خریدار که فروشنده، آن هم فروشنده دلار های خانگی.

اگر بازار ارز همراه با روز های داغ تابستان گرم بود و دلار درکانال 19 و 20 هزار تومانی سیر میکرد حالا اما به همت سیاست جدید دولت همراه با روزهای سرد پاییز مسیری بی رونق و سرد را در پیش گرفته است.

سیاست هایی مانند تزریق ارز به بازار، احتمال راه‌اندازی کانال مالی ویژه(SPV)، محدودیت تراکنش های بانکی بیش از 50 میلیون تومان، گرانی و بصرفه نبودن خرید اجناس خارجی ، ورود بدون محدودیت ارز همراه مسافر، راه اندازی سامانه نیما والزام صادرکنندگان به بازگشت ارز حاصل از صادرات که افزایش عرضه را در پی داشت باعث شد قیمت ارز برخلاف صعود در تابستان در پاییز سقوط کند.

کاهش قیمت دلار تا کی : وضعیت امروز بازار

قیمت دلار امروز هم در کانال 9 هزار تومان خرید و فروش میشود. امروز صرافی ها قیمت دلار را 9 هزار و 940 تومان اعلام کرده اند.
امروز قیمت خرید دلار در شعب ارزی بانک‌ ها 9 هزار و 850 تومان تعیین شده است. ارز مسافرتی هم بدون کارمزد 11 هزار و 503 تومان قیمت خورده است.
بر اساس این گزارش صرافی‌ های دولتی امروز قیمت دلار را برای فروش به مردم با کاهش 50 تومانی نسبت به صبح دیروز 9 هزار و 940 تومان اعلام کرده‌اند.

کاهش قیمت دلار تا کی : قیمت سکه در بازار

امروز در بازار آزاد سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در قیمت 3 میلیون و 400 هزار تومان و سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم با قیمت 3 میلیون و 250 هزار تومان معامله می‌ شود.

در بازار آزاد هر قطعه نیم سکه بهار آزادی یک میلیون و 720 هزار تومان، ربع سکه یک‌ میلیون و 20 هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی 630 هزار تومان فروخته می‌ شود.

هنوز بسیاری از دلارهای خانگی وارد بازار نشده و منتظر افزایش دوباره قیمت ها مانده اند تا دوباره بازار را بهم بریزد.

پس ادامه اجرای سیاست های ارزی بانک مرکزی و همکاری وزارت خانه های اقتصادی با این بانک مرکزی در کنار همراهی صادر کنندگان برای ادامه ورود ارز حاصل از صادرات به کشور برای کنترل بازار ارز و جلوگیری از تنش های دوباره در بازار ضروریست.

اما اینکه کاهش نرخ ارز تا کی ادامه‌ خواهد یافت موضوعیست که با همه اتفاقات چند ماه گذشته باید منتظر ماند و دید.


نرخ ارز به سمت نرخ تعادلی

    نظر

 نرخ ارز به سمت نرخ تعادلی میرود!!

وزیر اقتصاد و امور دارایی با بیان اینکه بازار ارز به سمت حرکت به نرخ تعادلی است، گفت: وضعیت سامانه نیما نیز مناسب شده است بطوری که تنها روز گذشته 60 میلیون یورو در آن عرضه شد.

صادر کنندگان نیز به تعادل بازار ارز کمک میکنند؛ درباره نرخ ارز بنده کمتر صحبت میکنم اما این نکته را تاکید میکنم که ثبات نرخ ارز از دیگر چیز ها مهم تر است بخصوص آنکه صادرات ما واردات پایه است.

اگر ثبات ایجاد شود از فواید آن همه بهره‌ مند میشویم و با ثبات در بازار ارز به ثبات اقتصادی نیز میرسیم.در صورتی که بخشنامه‌ ها در دولت صادر میشود قبل از صدور دقت لازم درباره آن صورت گیرد بعد از آن هم باید همه مواظب باشیم که تغییر نداشته باشد.

ما برای واردات مواد اولیه، قطعات و کالا های سرمایه‌ ای فرش قرمز پهن میکنیم اما چون باید این موضوع در بستر قانونی صورت گیرد و مانع ورود کالاهای غیرمجاز باشد لازم است که چشم عقاب داشته باشیم.

وزیر اقتصاد افزود: به نظر من کالا هایی که در گمرک آمده باید بدون بهانه ترخیص شود و نباید بهانه‌ ای برای فرآیند ترخیص آن ها صورت بگیرد اما باید توجه داشت که اگر سازمان توسعه تجارت و گمرک کم کاری کرد آن موقع بیایید یقه گمرک را بگیرید.

در این روزها باید منتظر ارزان شدن جنس های بازار باشیم و هرچه زودتر قیمت ها به ارزانتر شوند ، برای اطلاعات بیشتر در زمینه ارز ها و صرافی ها میتوانید با صرافی پارسه در ارتباط باشید.

این خبر برگرفته شده از خبرگزاری تسنیم


صرافی پارسه ، تماس با صرافی  ، کانال تلگرام صرافی  ،  اخبار صرافی


تعیین قیمت بلیت هواپیما با ارز نیما

تعیین قیمت بلیت هواپیما با ارز سامانه نیما

پس از نوسانات اخیر ارزی در کشور و بالا رفتن قیمت ارز، شرایط سختی برای شرکت‌ های هواپیمایی در کشور ایجاد شد‌.

 50 درصد هزینه‌ های شرکت هواپیمایی ارزی است و بنابراین افزایش قیمت ارز تاثیر مستقیمی در کاهش قدرت خرید شرکت‌ هواپیمایی‌ داشت، به هر حال کمی‌ زمان لازم بود تا این مشکل مدیریت شود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به برگزاری جلسات مستمر با بانک مرکزی ادامه داد: بانک مرکزی پذیرفت‌ که ارز نیما در همه جنبه‌ ها به صنعت حمل و نقل هوایی اختصاص یابد و نرخ‌ ها، در خدماتی که شرکت‌ ها میفروشند و خدماتی که دریافت میکنند، بر اساس ارز سامانه نیما باشد.

اختصاص ارز نیما به ایرلاین‌ ها سرعت گرفت

در جلساتی که با بانک مرکزی برگزار شد به تازگی اختصاص ارز نیما به شرکت‌ های هواپیمایی سرعت گرفته است، اما بالاخره باید پذیرفت اقتصاد کشور به یک باره دچار این مشکل (نوسانات ارزی) شد و برای رفع این مشکل کمی زمان نیاز داریم.

 در حال حاضر نرخ بلیت شرکت‌ های هواپیمای خارجی‌ کاهش یافت چون بر اساس قیمت نیما بود و شرکت‌ های داخلی هم کم و بیش ارز نیما دریافت کرده‌ اند.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه جلسات مستمری با بانک مرکزی در این حوزه برگزار کرده‌ ایم، بیان کرد: شرکت‌ های هواپیمایی که قبلا ساختار دریافت ارز از سیستم بانکی کشور را داشتند، زودتر ارز نیما دریافت کردند و برخی از شرکت‌ ها هم بدلیل آزاد بودن ارز، به سراغ بانک‌ ها نمیرفتند و از صرافی‌ ها تامین میکردند که این شرکت‌ ها در دریافت ارز نیما کمی عقب افتاده‌ اند که امیدواریم سرعت دریافت ارز آن ها به تدریج افزایش یابد.

قیمت‌های بلیت هواپیما بر اساس ارز نیما بسته شده است

معاون وزیر راه و شهر سازی درباره نرخ‌های پروازهای داخلی و سرنوشت آن ها بیان کرد: ظرف چند هفته اخیر نرخ‌ های بلیت هواپیما با دلار نیما (حدود 8 هزار تومان) بسته شد و تغییرات خاصی در قیمت‌ها نداشته‌ ایم.

اجازه نمیدهیم از آزادسازی نرخ بلیت سوءاستفاده شود

در حوزه اقتصادی، صنعت حمل و نقل هوایی بستری مناسب پیدا کرد و آزاد سازی نرخ‌ ها موجب شد در بستر استاندارد قرار گیرد، البته ‌باید تلاش کرد این بستر حفظ شود؛ اگرچه عده‌ ای قصد دارند از این فضای آزاد‌سازی نرخ‌ ها سوءاستفاده کنند، اما ما نباید اجازه دهیم این اتفاق رخ دهد، به هر حال شروع هر کاری، سختی‌ هایی هم دارد.

برگرفته از خبرگزاری فارس


چرا قیمت ها پایین نمی آید؟

    نظر

چرا قیمت ها پایین نمی آید؟ مگر نرخ ارز کاهش پیدا نکرده؟

وقتی که نرخ ارز بالا رفت قیمت کالا‌ افزایش پیداکرد. اما پس از کاهش نرخ ارز نه تنها قیمت‌ ها کاهش نیافته حتی برخی کالا‌ ها نیز دوباره افزایش قیمت یافته‌ اند.

برداشت همیشگی و غالب مردم این است که وقتی قیمتی کالایی افزایش یافت دیگر کاهش نمی‌ یابند. چیزی که گران شد، دیگر ارزان نمی‌ شود.

پس از افزایش قیمت ارز در یک سال اخیر قیمت همه کالا‌ ها در کشور متناسب با آن افزایش یافت. قدرت خرید مردم بشدت کاهش یافت و بحران ارزی همه لایه‌ های زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داد.

حالا مدتیست قیمت ارز در مسیر کاهشی قرار گرفته است، بگونه‌ ای که در مدت کوتاهی دلار نزدیک به 5 هزار تومان ارزان شده است.

براساس آخرین گزارش‌ ها قیمت دلار به کم تر از 11 هزار و 500 تومان رسیده است.

کارشناسان می‌ گویند این روند ادامه خواهد یافت و ممکن است دلار به کم تر از 10 هزار تومان هم برسد. طبیعتا در چنین شرایطی انتظار این است که قیمت کالا‌ هایی که با افزایش نرخ ارز بسرعت افزایش یافتند، کاهش یابد.

اما شواهد نشان می‌ دهد هر چند روند کاهش نرخ ارز محسوس است، اما روند کاهش قیمت کالا‌ ها محسوس نیست و بسیار کند است.

چرا قیمت ها پایین نمی آید؟ : چسبندگی قیمت‌ها

وحید شقاقی گفت: «دو نوع کالا داریم، یک نوع وارداتی هستند مثلا- خودرو‌های وارداتی، یا لوازم خانگی وارداتی و ... این‌ ها با کاهش قیمت دلار از قیمتشان کاسته می‌ شود و سریع هم خود را با شرایط تطبیق می‌ دهند. یعنی ظرف یک ماه پس از کاهش یا افزایش نرخ دلار قیمتشان تغییر می‌ کند. باید منتظر باشیم تا دو هفته آینده قیمت کالا‌های وارداتی خود را با دلار 11هزارتومانی تطبیق دهند.»

او افزود: «دسته دوم کالا‌ ها این گونه نیستند. این کالا‌ ها بخشی از قطعات آن‌ ها وارداتی بوده و در تولید کالای نهایی استفاده شده است. در ایران بسیاری از کالا‌ ها در داخل تولید می‌ شود، اما قطعات و مواد اولیه آن‌ ها وارداتی است. این دسته متاسفانه دچار پدیده چسبندگی قیمت در برابر کاهش قیمت دلار هستند. مسکن از این دسته از کالا هاست. وقتی قیمت دلار بالا می‌ رود قیمت مسکن نیز به تناسب افزایش می‌ یابد، اما وقتی قیمت دلار کاهش یافت قیمت مسکن محسوس کاهش نمی‌ یابد. زمان می‌ برد که این کالا‌ ها خودشان را با قیمت دلار کاهش یافته تطبیق دهند.»

این کارشناس مسائل اقتصادی در توضیح دلیل این پدیده گفت: "فرض کنید سازنده‌ ای با دلار 15 هزار تومان و یا بیشتر مواد اولیه خریداری کرده و یا قطعاتی وارد کرده است. کالای نهایی ساخته و عرضه شده است. حالا قیمت دلار از 15 هزار تومان به 11 هزار تومان رسیده است، چون تولید کننده مواد اولیه را پیشتر و با دلار گران تر خریداری کرده است تطبیعتا دربرابر کاهش قیمت مقاومت می‌ کند و اجازه نمی‌ دهد قیمت کالا متناسب با کاهش قیمت دلار کاهش یابد، چون حاشیه سودش کم می‌ شود. "